Zo helpt u sneller uw klanten

Een win-win oplossing bij geschillen

Als advocaat bent u de zakelijke vertrouwenspersoon voor uw cliënt. In moeilijke tijden helpt u hem of haar doorheen conflicten en netelige situaties.

Vaak gaat dat via een procedure voor de rechtbank. Maar is dat wel altijd de beste oplossing? Soms wil uw cliënt liever een snelle en vertrouwelijke oplossing voor een geschil. Een oplossing waarbij de commerciële relatie met de tegenpartijen kan worden behouden en waarbij beide partijen zich kunnen vinden in het resultaat. Geen strijd, maar een open en grondig overleg met het oog op het best mogelijke resultaat voor beide partijen.

Mediatie en negotiatie
vullen uw praktijk goed aan

Ook voor u als advocaat bieden ze een duidelijke meerwaarde.

Als vertrouwenspersoon begeleidt u uw cliënt doorheen dit proces. U biedt hem of haar deze extra diensten aan via een discrete bemiddelingspartner, maar blijft te allen tijde de exclusieve raadgever en beslissingsnemer.

Bereikt de bemiddeling of onderhandeling onverhoopt toch niet het gewenste resultaat? Dan zijn er nog geen potten gebroken! Een procedure voor de rechtbank blijft steeds mogelijk.

Zakelijke geschillen snel en positief oplossen via een discrete partner

Meester Pia Ingelbeen helpt u graag om de zakelijke geschillen van uw cliënten snel op te lossen in een neutrale omgeving. Als pionier in mediatie biedt zij u een netwerk aan van nationaal en/of internationaal opgeleide mediatoren en onderhandelaars met ervaring in diverse disciplines.

We bespreken graag met u de mogelijkheden om uw klanten gericht te ondersteunen met mediatie en negotie. Tijdens een kort gesprek verduidelijken we onze werkwijze en bespreken we enkele cases in uw specialiteit.

Pia Ingelbeen zakelijke geschillen bemiddeling negotiatie Wulvendael Kortrijk

Contacteer Pia Ingelbeen vrijblijvend

Pia Ingelbeen bvba

Wolvendreef 71, 8500 Kortrijk
BTW BE0439.459.785

Tel. +32 (0)56 980 050
Mobile +32 (0)475 290 568
Email pia@ingelbeen-law.be